Företagspatienter

Vi baserar vårt arbete på väl dokumenterade studier inom hälsa och arbetsmiljö. Vi inleder arbetet med att kartlägga företagets behov och utifrån det presenterar vi därefter skräddarsydda hälsovårdslösningar. Vi fastställer alltid ett orsakssammanhang för olika smärttillstånd med hjälp av att analysera patientens sjukdomshistoria och smärtupplevelse. Därefter kan vi behandla smärttillstånd i både rygg, muskler och leder. Vi förebygger framtida smärttillstånd med hjälp av ergonomisk översyn och rehabiliterande övningar. Detta gör att patienten över tid minskar risken för framtida skador.

Vi finns här för både mindre och medelstora företag och även segment inom industrisektorn vars anställdas arbetsuppgifter kan vara monotona och skapa muskelspänningar. Med vår manuella och ortopediska medicinska kompetens säkerställer vi våra patienters värdighet, integritet samt delaktighet den vård och behandling vi erbjuder. Du kan läsa mer om vad som händer dig som patient när du besöker oss under behandlingsfilosofi.

Försäkringspatienter

Under många år har vi haft ett gott samarbete med Sveriges största leverantörer utav sjukvårdsförsäkringar, för att kunna ge alla våra patienter bästa möjliga behandling och samtidigt till bästa möjliga pris. Med detta innebär också att du snabbt kan få en tid och ett professionellt mottagande hos oss! Vår erfarenhet är baserad på många år av att arbeta med belastningsskador samt akuta smärttillstånd. Målet Med.Arbetarna strävar efter är att komma till rätta med dina problem och på egen hand ska kunna undvika dem i framtiden.

Vi finns här för både mindre och medelstora företag och även segment inom industrisektorn vars anställdas arbetsuppgifter kan vara monotona och skapa muskelspänningar. Med vår manuella och ortopediska medicinska kompetens säkerställer vi våra patienters värdighet, integritet samt delaktighet den vård och behandling vi erbjuder. Du kan läsa mer om vad som händer dig som patient när du besöker oss under behandlingsfilosofi.

Vår behandlingsfilosofii

Mikael Wallin

”Mycket professionellt och vänligt bemötande. Kompetenta. Rekommenderas varmt!”

Basick 50

”Räddare i nöden. Har hjälpt mig flera gånger vid ischisas musarm mm”

Martin Rönnow

Maria Engman Lyrén

Vilka är vi?

ANDERS GÖRANSSON

Leg. Naprapat. Examensår 1997. Grundare av Medarbetarna som funnits sedan 1996.

Ägare av Medarbetarna och har under åren byggt upp kliniken med fokus kring idrottsmedicin och stötvågsbehandling. Han var tidigare naprapat för fotbollslaget Hammarby herrar.

Mångårig kunskap och erfaren kring skador i extremiteterna så som knän, axlar och fötter. Tränar själv mycket löpning och styrketräning. Utbildad inom Idrottsmedicin Steg 2, stötvågsbehandling, ergonomi samt dry needling (nålbehandling). Undervisar återkommande på Naprapathögskolan.

EMELIE RYDÉN

Leg. Naprapat. Examensår 2010. Började på Medarbetarna 2011.

Driven naprapat med brinnande intresse för löpning, crossfit, styrketräning och individuella träningsupplägg. Emelie har spelat handboll i 15 års tid, under den tiden samlat på sig erfarenheter om lagidrottens skador. Tävlade i fitness 2011.

Utbildad inom dry needling (nålbehandling), idrottspsykologi samt utvecklingspsykologi, stötvågsbehandling och idrottsmedicin steg 2. Involverad i idrottsmedicinska frågor för Svenska Naprapatförbundet.

ERIK PILFALK

Leg. Naprapat. Examensår 2008. Började på Medarbetarna 2007.

Effektiv och duktig naprapat med fokus på rygg- och nackbehandlingar. Han har spelat elitfotboll i bland annat allsvenska Hammarby. Spelar idag mycket tennis. Arbetar gärna med träningsprogram både i rehabiliteringssyfte och för allmänna träningsupplägg.

Utbildad inom dry needling (nålbehandling), stötvågsbehandling samt vidareutbildad inom manipulationsteknik.

MARIA THALÉN

Leg. Naprapat. Examensår 2007. Började på Medarbetarna 2011.

Erfaren naprapat med lång idrottsmedicinsk bakgrund. Maria har varit naprapat- och fysansvarig för herrelitlag inom innebandy och fotboll under sammanlagt 10 års tid. Träningsinstruktör för löpare och duktig på rehabilitering av idrottare. Egen träningsbakgrund inom bland annat kampsport, golf och löpning.

Utbildad inom Idrottsmedicin steg 2, stötvågsbehandling, smärtlindring och kinesiologitejp. Involverad i idrottsmedicinska frågor för Svenska Naprapatförbundet.